Weekend (pleeg)gezin in Barneveld of omgeving gezocht


02-06-2017

Weekend (pleeg)gezin in Barneveld of omgeving gezocht

Wij zoeken een weekendgezin voor Hans* (8 jaar) in Zwartebroek en/of omgeving.
Hans is een jongen die in zijn leven al veel mee heeft gemaakt en snel onveiligheid ervaart. Dit is merkbaar in zijn gedrag. Hans woont langdurig in een pleeggezin. Zijn problematiek vraagt veel van pleegouders, daarom is het fijn als Hans twee keer per maand een weekend naar een ander pleeggezin kan.

Hans kan door veel dingen gefascineerd raken. Veel zaken op het gebied van elektronica vindt hij interessant. Emotioneel kan hij zich moeilijk uiten.


Hans speelt graag buiten. Hij is dol op auto’s en autobladen. Hij kan heel goed wandelen en vindt het leuk om bijvoorbeeld naar het bos te gaan. Hij houdt van grapjes en complimentjes en hij vindt het leuk als er voor gelezen wordt. Spelletjes op de Nintendo vindt hij ook leuk om te spelen.

 

Pleeggezin voor Hans
Voor Hans zoeken we een pleeggezin met oudere kinderen of geen kinderen.  Het woord “moeten” valt niet goed bij Hans, dan komt hij direct in opstand. Hans is een jongen die veel structuur en duidelijkheid nodig heeft, vanwege de onveiligheid die hij snel ervaart.

 

Meer informatie
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Christel Veenhuis van het servicebureau Pleegzorg via 0800-2727272.

 

* Hans is een gefingeerde naam.