Gezocht: Pleeggezin voor Cheyenne bijna 13 in omgeving Apeldoorn


03-11-2017

Gezocht: Pleeggezin voor Cheyenne bijna 13 in omgeving Apeldoorn

Wij zoeken een pleeggezin voor Cheyenne* in Apeldoorn of omgeving

Cheyenne is een sociaal meisje van bijna 13 jaar met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze houdt van zwemmen en van dieren. Ze is graag lekker bezig met bijvoorbeeld de dieren, of met koken. Thuis vindt ze het leuk om te chillen, te knuffelen met haar hond of bezig te zijn op haar telefoon.

 

Cheyenne woont met haar moeder en broertje in Apeldoorn. Hier gaat ze ook naar school, naar de de zwemclub en de zorgboerderij. Daarom wil ze graag in Apeldoorn blijven wonen.
 

Momenteel heeft Cheyenne veel ruzie thuis. Moeder en dochter lijken veel op elkaar en dit botst. Haar moeder kan op dit moment in de opvoeding niet bieden wat Cheyenne nodig heeft.
Beiden willen wel dat Cheyenne zowel doordeweeks als in het weekend op momenten thuis is. Bijvoorbeeld een keer een avond thuis eten en/of moeder die haar naar zwemmen brengt.

 

Cheyenne heeft last van ADHD en ASS. Ze heeft met name moeite om zich ergens op te concentreren. Vooral thuis is ze boos en opstandig, op andere plekken laat ze dit gedrag veel minder zien.

 

Pleeggezin voor Cheyenne
Wij zijn op zoek naar een pleeggezin voor ongeveer 5 dagen per week (dagen en tijden zijn bespreekbaar). Het zou leuk zijn als het pleeggezin ook dieren heeft.
Andere kinderen in het gezin hoeft niet, maar mag wel. Cheyenne kan beter opschieten met jongens dan met meisjes.
 

Wat Cheyenne nodig heeft van pleegouders is duidelijkheid en geduld. Ze heeft tijd nodig om andere mensen te kunnen vertrouwen.
Ervaring en kennis van ADHD en ASS is gewenst.

 

Neem voor meer informatie op met Marieke Snijder van het Servicebureau Pleegzorg via 0800-2727272.

 

* Cheyenne is een gefingeerde naam.