"In het begin was het niet gemakkelijk om contact te krijgen met Max." Lees de ervaring van een pleegmoeder >

 

 

 

 

 

 

Nieuws


30-05-2017
Pleegouder Jeannette Schenk: “Ik deel graag mijn ervaring als pleegouder. Als ik ergens enthousiast van wordt, dan is het wel pleegzorg!

Pleegouderschap: Lef en liefde
30-05-2017
Pleegouder zijn is een prachtige ervaring, verrijking en uitdaging. Het belang dat er pleegouders zijn is voor iedereen die ermee te maken heeft wel herkenbaar. Daarom is het geweldig dat Pactum meerdere keren per jaar een voorbereidingsprogramma organiseert voor aspirant-pleegouders. Aan mij de eer om het afgelopen jaar samen met een professional van het servicebureau Pleegzorg deze voorbereidingsavonden te mogen begeleiden.

14-03-2017
Pactum organiseert regelmatig informatieavonden voor mensen die overwegen pleegouder te worden. Wat is pleegzorg? Welke vormen van pleegzorgen zijn er? Wat komt er bij kijken? Wat wordt er verwacht van toekomstige pleegouders en hoe worden pleegouders ondersteund? Veel vragen waar u tijdens onze informatieavonden antwoord op krijgt. Naast een medewerker van het servicebureau pleegzorg is er ook een ervaren pleegouder aanwezig voor het beantwoorden van vragen.