Je eigen ‘ik’

Werken bij Pactum is kansen krijgen, groeien, jezelf ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. In onze teams maken we bewust tijd voor elkaar, voor reflectie, intervisie en supervisie en maak met je met elkaar de keuzes die nodig zijn.

Want in de jeugdzorg is geen dag hetzelfde.

Bekijk onze vacatures

Dummy Img Hero Home

Kies maar uit

Pactum werkt in kleine teams, verspreid in Oost- en Zuid-Nederland, met een grote diversiteit aan collega’s. Qua loopbaan kun je bij ons alle kanten op. We bieden specialistische diagnostiek en behandeling. Ambulant, groepswerk, pleegzorg, begeleid wonen, kies maar uit. Wil je je breed ontwikkelen of ga je liever de diepte in? Dat is allemaal okay. Als jij weet waar je blij van wordt, dan vind je hier je jouw ideale baan.

Geïnteresseerd? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking! We zijn erg benieuwd naar je. Wie ben jij en waar krijg jij energie van? Wat doe jij het allerliefst? Wat vind jij belangrijk in je werk? Hoe kom jij het best tot je recht? Daarover gaan we samen in gesprek.

Pactum is er voor jongeren en gezinnen die hulp nodig hebben bij het opvoeden en opgroeien. Samen met jongeren, hun ouders of opvoeders en de omgeving bouwen we aan een positieve toekomst. We bieden specialistische diagnostiek en behandeling. Ambulant, groepswerk, pleegzorg en begeleid wonen. Dat doen we voor kinderen, jongeren en gezinnen. Je vindt ons in Oost- en Zuid-Nederland, in de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

We hebben regelmatig vacatures op diverse plekken in onze organisatie. 

Werken bij Pactum betekent de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor persoonlijke én professionele groei. Die kans bieden wij jou binnen je team, binnen onze organisatie en door ons zeer opleidingsaanbod. Het behoud van je SKJ-registratie regel je dan ook met ons uitgebreide interne- en externe opleidingsaanbod.

Naar wie zijn we op zoek? Dat zijn mensen die goed passen in onze teams. Je hoeft niet álles te kunnen, want jullie vullen elkaar aan. Dat je flexibel en positief bent, is wel fijn. Ook samenwerken met het netwerk van je cliënt vind je boeiend. Een passende mbo- of hbo-opleiding heb je achter de rug.

Pactum zorgt goed voor jou, want jij zorgt goed voor je collega’s en cliënten. Hoe we dat doen? Natuurlijk met onze arbeidsvoorwaarden, maar ook met werknemersgeluk. We vinden het namelijk superbelangrijk dat jij:


● lekker in je vel zit, in je hoofd, lijf en hart
● een goede balans ervaart tussen werk en privé
● een fijn team om je heen hebt met wie je lief en leed kan delen
● ruimte krijgt voor je eigen inbreng en creativiteit
● je kunt ontwikkelen in een richting die bij je past

Bij Pactum werken ongeveer 1.100 medewerkers. Samen maken we deel uit van VIGO. Binnen VIGO werken we nauw samen met Vincent van Gogh (specialistische jeugd- en volwassenen-GGZ). Daarnaast staan we in verbinding met vele netwerkpartners zoals bijv. Jeugd GGZ, Jeugd LVB, onderwijs en verslavingszorg. Om jeugd en gezinnen de best passende hulp te bieden.

Bekijk onze vacatures

Kennismaken?

Dummy Img Werken Bij Full Width